Muziek voor beiaardautomaat

Muziek voor beiaardautomaat

Elke zaterdag en zondag in april klinkt er 4 maal in het uur muziek van mij in het centrum van Tilburg. En wel uit de toren van de Heikese kerk. Nota bene de kerk waar ik als kind nog communie gedaan heb. Het is muziek die ik geschreven heb voor de beiaardautomaat. het zijn zeer korte stukjes (resp. 1 minuut, 15 secondes, een halve minuut en weer 15 secondes) die elk kwartier klinken, start om 8.00 uur einde om 20.00. Met dank aan de Tilburgse beiaardcommissie en stadscomponist Anthony Fiumara, die mij hiervoor uitgenodigd hebben. Wil je meer lezen? op de website van  de Tilburgse Beiaard staat een goed interview met mij: https://www.tilburgsebeiaard.nl/jacqpalinckx/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*