Radio Quatsch

Beeld Radio Quatch-1Radio Quatch! is een productie van Jacq en Bert Palinckx en het VocaalLAB. Lampen, ruis, melancholische liederen, dada-teksten, blues, nog meer ruis, opera, persoonlijke ontboezemingen, geluideffecten, onduidelijk gemurmel, aanstekelijke popdeuntjes en filosofische bespiegelingen. Radio Quatch! is een voorstelling in de vorm van een Radio Show.

Laat u meevoeren op een wervelwind van flarden nieuwsberichten, renaissancemuziek, hoorspelsoap, hilarische reclameboodschappen, ruis, melancholische liederen, dada-teksten, blues, nog meer ruis, persoonlijke ontboezemingen,onduidelijk gemurmel, aanstekelijke popdeuntjes en filosofische bespiegelingen. Verward? Radio Quatch! is onvoorspelbaar als het leven zelf.
Met teksten van o.a. Jean Baudrillard, e.e.cummings , Kurt Schwitters, Han Buhrs,Stefan Themerson, Georges Perec en Bruce Nauman. Maar ook de dagbladen en het internet zijn een inspiratiebron voor de tekst van Radio Quatch!
Is Radio Quatch! maatschappijkritisch? Het verwerpt noch omarmt onze mediacratie. Radio Quatch! Ôtells it like it isÕ.
Onder het motto: ‘er is meer dan de snelle bevrediging van de pornosnackbar en de esoterie van de ivoren toren’, wordt u uitgenodigd om in te stappen in de ‘Radio Quatch! – Joint Strike Fighter’ en u te laten verwennen door de crew:
Listen, there’s a hell of a good universe next door, let’s go!

Radio Quatsch speelde in het seizoen 2011

Uitvoerders:

Vocalen: Esther Kuiper, Fanny Alofs, Arnout Lems, Tiemo Wang
Compositie, samenstelling en gitaren: Jacq Palinckx
Contrabas: Bert Palinckx
Wouter Snoei: techniek