Mijn graphic novel-film Henry’s Void staat online.

Mijn graphic novel-film Henry’s Void staat online.

In het eerste deel 2021 heb ik eindelijk één van mijn plannen kunnen realiseren waar ik al jaren mee loop: een project waar mijn tekeningen en muziek samen komen tot een soort graphic novel-film. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=c3HKMYFoftY Het kwam in een stroomversnelling toen ik een erg mooie liveversie van de Palinckx-klassiekere Henry’s Void weer eens terug luisterde. Dankzij de beeldende tekst van Han Buhrs had ik meteen houvast en kon ik gericht aan de slag. Het is een band-versie die nooit op een officiele CD is terecht gekomen. Ik heb wel de vrijheid genomen om qua productie met de live-opname aan de slag te gaan. Het is voor mij ook een soort ’terug-naar-mijn-jeugd-ervaring’ geworden: als kind maakt ik altijd strips (allemaal verloren gegaan). Hierbij mijn eerste officiele stripverhaal!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*