Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VLEK in Paradox, Tilburg

24 april 2024 @ 20:30 - 22:30

VLEK speelt op 24 april weer, sinds de wervelende muziektheatershow ‘Wim Klein, de laatste menselijke computer’ van vorig seizoen, voor het eerst weer  in Tilburg
Het nieuwe programma gaat een mix zijn van recente composities, muziek uit de theatershow en ook een aantal ‘gouwe ouwes’.  Alle bandleden dragen bij aan het repertoire en zoals het VLEK betaamd  is de muziek ook nu weer een wonderlijke mix van allerlei stijlen en sferen met als rode draad dat speelplezier voorop staat.
Jacq Palinckx presenteert als Stadscomponist Tilburg de  eerste drie van zijn serie muzikale portretten van de stad Tilburg met de titel ‘Keep Tilburg Ugly’, geïnspireerd op het gelijknamige Instagram-account.
VLEK speelt in een nieuwe bezetting: drummermagiër Thomas Jaspers was vorig seizoen al van de partij en VLEK staat dit jaar als een compact en hecht kwintet op het podium. Komt dat zien en luisteren!

VLEK:

Edward Capel-saxen, altklarinet, Hans Sparla-trombone, accordeon, Jacq Palinckx-gitaar, Bart van dongen-toetsen, Thomas Jaspers-drums.

Gegevens

Datum:
24 april 2024
Tijd:
20:30 - 22:30

Locatie

Paradox
Telegraafstraat 62
Tilburg, 5038 BM
+ Google Maps
Telefoon:
013-5432266
Bekijk de site van Locatie
Bovenkant